Skärgårdstur med båt

Vi tar er uti en fantastisk skärgård. Inget mer, man behöver egentligen inte lägga till något i denna upplevelse, men du har möjlighet till strandhugg med grill eller enklare fika eller mat ombord

 

Djuphavsfiske

Med kraftig utrustning och personal med stor erfarenhet ger vi oss ut på jakt efter de större fiskarna.

 

Golf

Ta med hela teamet och spela en runda på en av de fem närliggande golfbanorna.

 

Hummerfiske

Var finns det svarta guldet, vi vet. Hummerfisket är förknippat med mycket hysch, hysch och stor spänning. Följ med våra infödda experter efter havets läckerhet nummer 1. Naturligtvis vankas det hummer till middag under kvällen.

 

Ostronsafari

Alldeles intill havet och till ackompanjemang av måsarnas musik stannar vi till och får lära oss allt om ostron. Fyllda av kunskap om ostron och hur vi skördar dessa läckerheter är det dags att åka ut och skörda era egna ostron. Med höghastighetsbåt tar vi er ut i vår vackra skärgård. Har man tur kanske man ser en och annan säl. Vi skördar och provsmakar ostron. Väl hemma väntar en trerätters middag där ni till fördrinken får njuta av er skörd.

 

Vandring i kustlandskap

Att vandra längs med havet och lyssna till kustfåglarnas sång ackompanjerade av hav och snäckor är mycket rofyllt. Följ med på en uppfriskande vandring och lär samtidigt känna västkustens flora. Kaffe med ett saltstänk och ett gott tilltugg gör njutningen även större.

 

Vandring bland skog och sjöar

Vi letar oss in i djupa skogen. Under tysthet kan vi upptäcka att skogen är full av spännande djur, kanske de har godheten att visa sig
för oss. Var tar oss genom granskog, över myrar och berg för att besöka grottan där det för länge sedan bodde rövare. Vi fikar och får lyssna till den spännande historien om dessa rövares liv och vandrar sedan så sakta hemåt.

 

Hällristningsvandring

Vi tar dig med till ett av världens kulturarv. Där vi vandrar bland hällristningar och fylls av förundran över våra förfäders sätt att uttrycka sig och kommunicera.

 

Paddling med havskajak

Du kan välja att testa på konsten att paddla under ett par spännande timmar eller för dig med lite mer erfarenhet tar vi dig med på en längre paddling utefter kusten.

donalda

krabbfiske

golf

salar

bohusleden

bronsaldersby

hallristningar

kajakpaddling