×

OBS

There is no category chosen or category doesn't contain any items

 

 restaurangen

Välkomna till Sveriges äldsta restauranger. Sedan 1663 har Tanums Gestgifveri serverat middagar åt stjärnor och kungligheter, en tradition vi förvaltar med stolthet. Vi är certifierad av "Smaka på Västsverige" som en symbol att vi jobbar och fokuserar på lokalpoducerade råvaror.  Våra gäster kommer hit för att uppleva miljön och den fantastiska maten. Vinkällaren är fylld med kvalitetsviner från hela världen och vår kunniga personal står för varm och professionell service.

Välkomna att boka bord på +46 (0)525-29010 eller maila info@hoteltanum.se 

skaldjursbuffe tanum

Skaldjursbuffé
Vad vore Västkusten och Bohuslän utan skaldjur?  Med närhet till Grebbestad och Fjällbacka har vi tillgång til färskaste råvaror. På vår omtalade och populära skaldjursbuffé serverar vi bland annat färska räkor, krabba, kräftor, musslor, marinerade musslor samt mycket annat gott. Efter buffén dukar vi fram vårt dessertbord som ingår utan extra kostnad.

Skaldjursbuffén serveras varje fredag från kl 18.00 ( 12 jan - 8 juni och sedan från 24 aug - 23 nov.)

 

 

  


Sällskap & bröllopkalas
Bröllop, födelsedagsfesten eller företagsjubileumet, oavsett om Ni är ett litet eller större sällskap hjälper vi gärna till. Vi är noga med detaljer och lägger ett stort engagemang kring menyer, drycker, underhållning med mera. Vi ser även till att Ni får egen matsal/salong och för större sällskap kan vi erbjuda en hel festvåning med olika salonger, matsal och sal för underhållning.
Klicka på en bild för förstoring.